Sveroks riksmöte

Skrivet 2011-09-14 av duncan.

I höst kommer Sverok att hålla riksmöte, och alla föreningar kan rösta på ombud de vill skicka dit. Dessa kommer sedan att bestämma vad Sverok skall göra nästa år, sätta upp en budget, välja styrelse etc. Vi behöver dock besluta oss nu kring vilka vi vill skicka dit. Därför anordnar jag nu en sista-minuten-omröstning. Vill du skicka någon speciell person till Sveroks Riksmöte 2011, skriv denne i en kommentar nedan. Du, precis som vi, kan rösta på flera personer. Den första du nämner kommer dock att vara ”värd” mer i röstningsprocessen. Jag sätter en deadline till och med den 25e september så att vi hinner sammanställa rösterna i god tid. Rösta innan dess. Du får bara rösta en gång, dock på flera olika personer, och bara föreningsmedlemmar får rösta. Du kan bara rösta på personer som är nominerade. Dessa kan man finna på https://val.sverok.se/nominate/nominees.php. I skrivande stund är följande personer från vår förening nominerade (man kan givetvis rösta på andra lika väl):

Emil ”Duncan” Forslund

Jag hoppas att många får tummen ur och röstar!

Postades i Annat, Information, sverok | 1 Kommentar