Tidningar, tidningar, tidningar

Skrivet 2011-03-02 av duncan.

Så mycket tidningar. Jag och Patrik var idag och hämtade upp en fantastisk mängd rollspelstidningar från ett par arma stackare som omprioriterat sina liv, eller kanske mest sina vindsutrymmen. Vi har fått tre (!) kassar med speltidningar skänkta till föreningen vilka inom kort kommer att dyka upp i vår inventerie. Jag har under kvällen suttit och knappat in dem, deras värde, deras antal och lite kort om vad varje nummer innehåller så att det skall bli lättare att hitta. Tills vidare kommer tidningarna att ligga och belasta mitt sovrumsgolv, men så småningom hoppas jag på att folk börjar låna några nummer och läsa.

Tills vidare önskar jag alla en glad mars och ber om ursäkt att ingen månadsrapport kommit upp. Jag kan dock flika in att nybörjargruppen på söndagar snart är klara med Sorgernas Brunn, att mitt karaktärsgenereringssystem långsamt närmar sig en färdig text, att jag börjat arbeta på det nya magisystemet till Eon samt att jag skall till Willys på jobbintervju imorgon. Ha det bra!

Postades i Annat, Information, Okategoriserade, Rollspel, Vad som pågår just nu | Kommentarer inaktiverade för Tidningar, tidningar, tidningar

Kommentarer inaktiverade.